Напої, виноробні, пивоварні
Промисловість напоїв традиційно є сферою з особливо високими вимогами до гігієни та пов'язаних з нею технологій. Бездоганна гігієна необхідна для підтримки високих стандартів якості та терміну зберігання кінцевого продукту, будь то пиво, лимонад, мінеральна / питна вода, фруктовий сік або вино та ігристе вино.
Промисловість алкогольних напоїв / Пивоварні:
- Подача холодозахисних сумішей
- Допоміжні засоби для роботи з фільтрами (діатоміт) для фільтрації
- Дозування кислоти під час затирання для контролю pH заварної води
- Дозування холодостійких агентів до пива
- Дозування старіючих хімікатів
- Розсіювання піни на машині для наповнення пляшок
- Загальне технологічне кондиціонування води
Винокурні:
- Додавання суспензії та фільтрувальних засобів для освітлення-фільтрації готового продукту
- Дозування H2SO4 для роботи перед ферментацією
- Освітлення технологічної та котельні води
Промисловість безалкогольних напоїв:
- Загальне кондиціонування води
- Дозувальні добавки до сиропів
Обладнання FWT
Дозуючі насоси з електромагнітним приводом
Режими дозування та моделі:
- C/A-C/AL — Постійне / ON-OFF аналогове керування
- C/D — Аналогове керування постійним / ON-OFF
- P/D — пропорційно до зовнішнього цифрового контакту, наприклад, імпульсних ліч
Перистальтичні дозатори
Режими дозування та моделі:
VPER - Малі витрати;
VPER HF- Високі витрати.
Насоси-дозатори з електроприводом
- DS - DM серія — Механічні мембранні насоси-дозатори